3D Printers

3D Printer kopen ? Bij 3D Futura krijg je service.

Een 3D printer kopen met professioneel advies en service ?

3D Futura biedt u een assortiment van printers aan die zorgvuldig uitgekozen en getest zijn. Wenst u een printer voor professioneel gebruik of thuis gebruik, wij kunnen u pefect begeleiden bij uw keuze.

Voorgemonteerde 3D Printer of zelfbouw pakket ?

3D Futura heeft beide. Wil u uw printer zelf in elkaar knutsellen neem dan een kijke in ons DIY assortiment.
Heeft u liever een kant en klaar model. In onze 3D printer webshop vindt u een ruime keuze.

Installatie service ?

Bij 3D Futura bieden we u de mogelijkheid te opteren voor onze Levering en Installatie service. Deze service wordt aangeboden aan 99,- €. Wij leveren dan uw gekozen 3D printer bij u thuis en doen samen met u de installatie en set up van de printer en nodige software. Wij maken samen met u de testprint en geven u tips en trucs. 

Een printer beleven en in werking zien   ?

Wij organiseren op regelmatige basis gratis workshops per merk van 3D printer. Hier geven wij een korte uitleg over 3D printen en vertellen wij u uitgebreid over onze printers. Natuurlijk ziet u de 3D printer aan het werk tijdens deze workshops. Tevens kan u op de workshop natuurlijk een 3D Printer kopen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen