PrimaCreator P120

€299,00
Artikelnummer: 22548
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: Beschikbaar vanaf 20 maart 2018
  • Desktop 3D-printer met afdrukformaat 120¬†x 120¬†x 120¬†mm
  • De prima Creator 120¬†is uitgerust met een verwarmde bouwplaten. Dankzij de gestookte plaat kunt u een breder scala filamenten gebruiken en niet wagen, dat de druk de aansprakelijkheid verliest.
  • Ondersteuning voor alle filament types: de verwarmde bouwplaten en een brede scala van extrudertemperaturen maken het mogelijk de printer, met elke soort van filamenten, van basisfilamenten zoals ABS en PLA, op meer materialen zoals geleidend PLA, hout en metaal te werken composietmaterialen of aufl√∂sbare PVA.
  • P120¬†hebben een open oplossing, de betekent dat men bijna elke filament, de u wilt, PLA, ABS (kleine prints), ABS +, petg, Hips en halfflexibele filamente kunt gebruiken. P120¬†maakt gebruik van de populaire afmetingen van 1,75¬†mm filament die u bijna overal kunt vinden, maar prima Select en value zijn getest en werken perfect met de printer.
  • Klaar om afdrukken: in tegenstelling tot de meeste andere voordelige 3D-printer, wordt deze printer compleet gemonteerd en is al in de fabriek gekalibreerd. Wij nemen zelfs patroon PLA Filament en een microSD kaart met vooraf ge√Ønstalleerde modellen, dan kunt u beginnen, afdrukken rechtstreeks uit de box. verwarmde aluminium bouwplaten-Sproeiers-ventilatoren voor het bedrukken van alle filament types. Complete met het monster PLA Filament, bed schraper en microSD-kaart met vooraf ge√Ønstalleerde model bestanden.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen