Craftbot

Craftunique - The creators van Craftbot Plus

Craftunique ltd is een Hongaars bedrijf gevestigd in Budapest. Het bedrijf is reeds 10 jaar actiev in het ontwikkelen van high-end electronics. Met the Craftbot Plus hebben ze hun eerse 3D printer gelanceerd.

In july 2014 heeft Craftunique via Indiegogo een campagne opgestart om 40.000 $ te verzamelen voor de ontwikkelling van hun eerste 3D printer, the CRaftbot Plus. De campagne wzrd sussecvol afgesloten na een maand met 571 backers die bijgedragen hebben tot een totaal van 245.547$ aan funding.

Met de Craftbot volgens zij hun visie : "Niet een juist een nieuwe 3D printer te ontwikkelen, maar in deze 3D printer all gewenste features in te bouwen en to combineren in een hoog kwalitatief product. Met de Craftbot plus, zijn ze hier zeker in geslaagd. 
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen