Logosmall

Wanhao Duplicator i3 Prusa

Wanhao Duplicator i3 Prusa

3D Futura introduceert Wanhao Duplicator i3 Prusa 3D Printer. Een Prusa gebaseerd model volledig voorgemonteerd aan 399 € en gratis levering in Benelux.

Wanhao Duplicator I3 Prusa

Nieuw op de markt vanaf juni 2015. Wenst U te beginnen met 3D Printing als hobbyist, professionnal ?
Wanhao introduceert een 3D printer gebaseerd op het populair Reprap model Prusa. Deze printer is vervaardigd in stevig materiaal en is volledig voorgemonteerd. Wij introduceren deze printer aan 399 €, inclusief 1 rol PLA Filament en gratis levering in Benelux. Wenst u een installatie service in optie. Dit kan ook. Wij leveren dan deze printer bij u thuis of op kantoor en installeren deze voor u en geven u tips en trics over 3D printen.
De printer is een ideale start printer om het 3D printen onder de knie te krijgen. Meer vindt u in onze webshop. U kan reeds voor bestellen.

Reacties

  1. Dirk Dirk

    Vanaf nu levert 3D Futura de Wanhao Duplicator I3 versie 2. Natuurlijk met gratis levering in Benelux en dit voor een prijs van 439 €

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »