Over 3D Futura - 3D Printer kopen

3D Futura, de printshop met aandacht voor service !

Een 3D Printer kopen ? Bij 3D Futura vindt je de juiste oplossing.

3D-printing is niet enkel meer voorbehouden voor grote bedrijven. Bij 3D Futura willen 3D Printen toegankelijk maken voor het brede publiek. 3D printing ondergaat momenteel een (r)evolutie zoals we meegemaakt hebben met computers, mobiele telefoons, verdeling van muziek,... Dit staat ook te gebeuren bij 3D -printing.
Voor wie een 3D Printer wil kopen heeft 3D Futura heeft een aanbod van betaalbare en kwaliteits 3D printers en toebehoren.

Uiteraard worden al onze 3D printers en filamenten door ons eerst grondig getest vooraleer ze in onze webshop komen. Zo alleen kunnen wij u bekwaam advies geven.

Wij hebben een unieke installatie service voor onze klanten die erin bestaat dat wij u in optie aanbieden om de printer aan huis te leveren, maar ook u volledig te begeleiden tot uw eerste 3D print. Uiteraard delen wij onze ervaringen met u. Het 3D printen is in opmars gekomen door open source. Ook onze ervaring is open source.

Klanten die 3D printen willen ontdekken zijn welkom op onze workshops en demo-dagen.
Wij hebben workshops die het 3D printen in zijn algemeenheid bespreken, maar ook gratis kennismakings workshops die wij inrichten per merk. Ook als u al een printer gekocht hebt van dit merk bent u welkom.

3D Printer kopen ?

Wij zijn een jong bedrijf dat gelooft in de evolutie van 3D printen, hier enthousiast over is en dit ook wil delen met het brede publiek. Of u nu hobbyist bent, semi-professionneel, of professionneel wij zullen u uitgebreid advies verlenen.


Wij zijn natuurlijk niet benauwd van service van na verkoop. Indien u een vraag hebt of hardware, 3D printing,... kan u steeds bij ons terecht. 

Onze 3D printers hebben allemaal een 2 jaar garantie.

U kan alle informatie vinden in onze webshop of neem contact op met [email protected]

3D FUTURA
Zavelberg 32/3
2880 Bornem
BTW : BE0599.963.905
KVK : 0599.963.905
Tel : +32.468.28.32.72 - +32.475.90.44.47
 

Een 3D Printer kopen, in onze shop vindt je ons aanbod.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen