Verzenden & retourneren

VERZENDEN :

Bij 3DFutura worden de bestellingen verzonden met Bpost. 

- verzending via Bpost GRATIS levering vanaf 100 € voor de hele Benelux (tot 30 kg);

- verzending via Widem Logistics in Benelux kosten 25 €. U kan met onze vervoerder een afspraak maken om deze om een op U passende dag, binnen de kantoren te ontvangen. Bij uw bestelling ontvangt u een e:mail met de nodige gegevens;

GRATIS afhaling in ons magazijn kan in uitzonderlijke gevallen. Hiervoor graag een mailtje naar [email protected] 

-  Indien u gekozen heeft voor onze unieke installatie service is de levering van de printer hierbij inbegrepen. Na betaling van uw bestelling neemt onze klantendienst contact met u op om een afspraak voor installatie en levering te maken;

-  Bij leveringen binnen de EU worden de leveringskosten berekend per gewicht;

-  Bij leveringen buiten de EU worden de leveringskosten berekend per gewicht en worden de invoerkosten (invoerrechten en administratie) door de vervoerder aan u aangerekend;

- in Benelux  worden de leveringen verricht 1 tot 2 dagen na verzending;

Tijdens het afrekenen kiets U de gewenste methode. Van zodra de zending klaar is krijgt u van ons een tracking nr en kan u uw bestelling opvolgen. 

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN? 

ANNULEREN 

Een bestelling annuleren is kosteloos, zolang ze nog niet is verstuurd.

Annuleert u de zending na het versturen, dient u deze te weigeren bij levering. U dient ons hiervan via e:mail [email protected] of ons ticket systeem op de hoogte te brengen. Onze vervoerder stuurt de zending dan terug naar ons magazijn. De goederen dienen ongeopend en volledig terugbezorgd worden. De vervoerskosten voor de terugzending worden dan in mindering gebracht van uw terugstorting.

RETOURNEREN

U heeft een bedenktijd van 14 dagen vanaf de leveringsdatum om zonder opgave van reden producten te retouneren. Uitzondering hierop zijn producten die speciaal voor u gemaakt zijn.

De producten kunnen enkel ongebruikt en in onbeschadigde orginele verpakking geretourneerd worden. Dit kan voor uw gehele bestelling of gedeeltelijk.

Vooraleer te retourneren vragen wij u met ons contact op te nemen via e:mail [email protected] of ons ticket systeem. Wij bevestigen dan de goedkeuring van de retour.

De kosten van terugzending zijn voor uw rekening en worden door ons niet terugbetaald.

Indien goederen teruggezonden dienen worden wegen een fout van onze kant hoeft u hiervoor natuurlijk niet te betalen. In dat geval sturen wij u een retour label toe voor Bpost zodat u dit gratis kunt terugsturen.

Zie voor meer informatie artikel 4.1 van onze algemene voorwaarden.

RUILEN

Wenst u een product te ruilen dient dit bij 3DFutura gemeld worden met de reden. De goederen kunnen enkel geruild worden als deze in ongebruikte en onbeschadigde orginele verpakking zijn.

t gratU ontvangt dan een vouchercode voor het product dat u wil bestellen en voert dan een nieuwe bestelling door, op dat moment worden door ons de verzedingskosten aangerekend. Zodra de goederen bij ons nagekeken zijn versturen wij uw nieuw artikel.

De kosten van verzending zijn voor uw rekening.

WAAR TE STUREN ? 

3D Futura

Zavelberg 32/3

2880 Bornem

België

TERUGBETALING :

Om de terugbetaling te verrichten en ter bescherming van fraude vragen wij u steeds naar uw factuur nr van de desbetreffende zending en uw bankrekeningnummer. Dit rekening nummer moet hetzelfde zijn als waarmee u bij 3DFutura heeft betaald. Voor terugbetalingen buiten België dient u ook het IBAN- en BIC/Swiftnummer van uw eigen bank te vermelden.

Terugbetalingen gebeuren bij ons uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Heeft u nog vragen in verband met uw terugbetaling contacteer ons via e:mail [email protected] of per telefoon op +32.468.28.32.72 - +32.475.90.44.47

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen