Betaalmethoden


Bij
3DFutura betaalt U steeds veilig

Mollie

Veilig online betalen via Payments SEOshop en Mollie

Met SEOshop Payments en Mollie als Payment Service Provider kunnen webwinkeliers diverse online betaalmethoden in hun webshop aanbieden op een veilige en gebruiksvriendelijke manier voor de consument.
MOLLIE is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

PayPal

Paypal


PayPal is een online betaalservice die snel aan populariteit wint. Internationaal gebruiken miljoenen mensen PayPal voor veilige online betalingen tussen personen en aan bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal-betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. OPGELET! VOOR BETALINGEN MET PAYPAL WORDT ER EEN TRANSACTIEKOST VAN 2 % AANGEREKEND.

Bancontact - Mister Cash

Bancontact Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash kunt u in België direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.

Visa

Mastercard Visa
Visa en Mastercard zijn wereldwijd het grootste betaalmiddel. Via Mollie betaalt u veilig en efficiënt met uw creditcard.

Ideal

Ideal
Met iDeal kunt u in Nederland direct online betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. In Nederland is Ideal de meest gebruikte betaalingsmethode.

Maestro

 

Maestro
Maestro handelt betalingen af en biedt aangesloten banken een protocol om Maestro op hun bankpassen te gebruiken. De online betaalmanier verschilt dan ook per bank, omdat die de consument altijd naar de eigen bankomgeving verwijst.

Overschrijving via bank


Bankoverschrijving

Betaling met bankoverschrijving staat voor wereldwijd betaalgemak. Naast de diverse creditcards is de zogenaamde bankoverschrijving hét middel om internationale betalingen te regelen.
Kiest u overschrijving via SEOshop payments betaalt u veilig en dient u via onze Payment provider Mollie te betalen. Dit gaat uiterst snel en veilig.

Indien u opteert te betalen via gewone overschrijving kan dat uiteraard. U dient dan uw overschrijving te maken op onze rekening BE53 1430 9235 8653 met vermelding van uw ordernummer.

Wat is 3D-Secure?

3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard, of via uw bankkaart. Met dit systeem kunt u bewijzen dat u de rechtmatige houder van de kaart bent. 

Voordelen

  • Veilig: het systeem beschermt elke euro die u aan uw online aankopen besteedt.
  • Gemakkelijk: de beveiliging gebeurt via een elektronische handtekening (digipass of kaartlezer).
  • Gratis: u betaalt niets extra’s voor een internetbetaling.


3D FUTURA
Zavelberg 32/3
2880 Bornem
BTW : BE0599.963.905
KVK : 0599.963.905
Bankrekening : BE53 1430 9235 8653

Tel : +32.468.28.32.72 + 32.475.90.44.47